Grundarna till Thylling
15 februari 2023

Thylling fortsätter leverera tillväxt – trots utmanande marknadsförhållanden!

Nya lokaler, ny delägare, nya affärsben och nya kollegor. Mycket har hänt på Thylling sedan starten 2019 och resan har nu börjat bli riktigt intressant! Trots en utmanande marknad levererar vi tillväxt inom samtliga affärsområden.

Vi har arbetat hårt med att förfina och slipa på varje del av våra processer under året, inget lämnas åt slumpen här på Thylling. Vi har gjort betydande investeringar i verksamheten under året och här ser vi direkta vinningar som kommer hjälpa oss att skala upp verksamheten på såväl kort som lång sikt. Vår personal har gjort ett fantastiskt arbete under året och det känns kul att vi nu är fler än 10 personer som dagligen driver innovation och utvecklar såväl bolaget som våra kunder. Med den kanske starkaste orderboken någonsin ser vi fram mot 2023. 

Rickard W Thyrén, VD

Med Fastighetsbyrån som ny delägare har bolaget kunnat analysera och paketera en hel rad med nya tjänster som kommer börja rullas ut under Q1 2023. Att med dessa tjänster kunna skapa ytterligare värden för våra kunder inom flera segment tycker vi är fantastiskt roligt! Vi planerar även för att 2023 blir ett år med tillväxt och beräknar att vara närmare 20st anställda vid årsskiftet, vilket är nästan en dubblering av vår personalstyrka jämfört med idag.

Thylling ser med stor förhoppning fram emot året 2023 då vår bedömning är att vi kommer göra ytterligare ett år av tillväxt trots rådande världsläge.

I en tuff marknad gäller det att lita på sin process men också att jobba hårt för att hitta nya sätt att utvecklas!

Henric Halling, Försäljningschef
Tillbaka