Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du komma i kontakt med oss för att samarbeta, veta mer om vad vi kan göra för dig eller kanske helt enkelt vill nå oss i ett aktivt ärende så kan du vända dig till oss via nedan formulär eller till rätt person direkt. Längre ner ser du hela Team Thylling. 

Vi är Team Thylling

Rickard W. Thyrén, VD och delägare på Thylling

Rickard W. Thyrén

VD | Delägare

Kaptenen som styr skutan framåt både på böljan den blå och kontoret. Hade dock mått bra av en kurs i ergonomi.

Henric Halling, Försäljningschef och delägare på Thylling

Henric Halling

Försäljningschef | Delägare

Kontorets ”goa gôbbe” som brinner för långvariga affärsrelationer. Slå en signal till Henke och du blir garanterat på gott humör.

Marknadschef på Thylling

Catrin Kullman

Marknadsansvarig

Handlingskraftig och drivande. Duktig på det visuella och har också fått språkets gåva. Att ha många bollar i luften må vara en uttjatad floskel, men uttrycket passar få personer bättre än denna vinnarskalle.

Julia Thyrén, Projektkoordinator på Thylling

Julia Thyrén

Projektkoordinator

Tjejen som varit med ända sedan starten och troligtvis har störst koll av alla, eller är det påminnelselarmet om påminnelsen som är nyckeln?

Maria Glavell, Projektkoordinator på Thylling

Maria Glavell

Projektkoordinator

Låt inte det lugna första intrycket lura dig. Med längst erfarenhet av mäklarbranschen vet hon precis hur man får saker att hända och med stort hjärta får hon såväl kunder som medarbetare att må bra.

Julia Bjerkesjö Dahlberg, Marknadsförare på Thylling

Julia Bjerkesjö Dahlberg

Marknadsförare

Strukturerad var ordet. Tillsammans med sin kreativa talang levererar hon alltid ett målfokuserat resultat. Likt ett kinderägg levererar hon även en och annan överraskning.

Frida Ryberg, Kundcenter på Thylling

Frida Ryberg

Kundcenter

Hon sitter där med sitt headset, redo för alla utmaningar som dyker upp när hon navigerar genom samtal och hjälper kunder. Hennes hemliga superkraft är att ta kontrollen och med tydliga strategier nå nya nivåer på fler än ett spelplan.

Ante Olofsson Fredholm, kundcenter på Thylling

Ante Olofsson Fredholm

Kundcenter

Ante är grabben som attackerar en samtalslista med samma intensitet som han flyger fram på racercykeln. Med sin smittsamma entusiasm rullar samtalen på och en kontakt med Ante ger dig garanterat ett leende.