Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du komma i kontakt med oss för att samarbeta, veta mer om vad vi kan göra för dig eller kanske helt enkelt vill nå oss i ett aktivt ärende så kan du vända dig till oss via nedan formulär eller till rätt person direkt. Längre ner ser du hela Team Thylling. 

Vi är Team Thylling

Rickard W. Thyrén

VD | Delägare

Kaptenen som styr skutan framåt både på böljan den blå och kontoret. Hade dock mått bra av en kurs i ergonomi.

Henric Halling

Försäljningschef | Delägare

Kontorets ”goa gôbbe” som brinner för långvariga affärsrelationer. Slå en signal till Henke och du blir garanterat på gott humör.

Catrin Kullman

Marknadsansvarig

Handlingskraftig och drivande. Duktig på det visuella och har också fått språkets gåva. Att ha många bollar i luften må vara en uttjatad floskel, men uttrycket passar få personer bättre än denna vinnarskalle.

Julia Thyrén

Projektkoordinator

Tjejen som varit med ända sedan starten och troligtvis har störst koll av alla, eller är det påminnelselarmet om påminnelsen som är nyckeln?

Emma Litzén

Projektkoordinator

Sprallig dalkulla med öga för färg och form. Att styra många projekt på jobbet är tydligen inte tillräckligt för organisatören då hemrenoveringsprojekt är ständigt återkommande.

Julia Bjerkesjö Dahlberg

Marknadsförare

Strukturerad var ordet. Tillsammans med sin kreativa talang levererar hon alltid ett målfokuserat resultat. Likt ett kinderägg levererar hon även en och annan överraskning.

Maria Glavell

Projektkoordinator

Låt inte det lugna första intrycket lura dig. Med längst erfarenhet av mäklarbranschen vet hon precis hur man får saker att hända och med stort hjärta får hon såväl kunder som medarbetare att må bra.

Tobias Holmlund

Projektkoordinator / IT

Flink på tangentbordet och aldrig feg för att testa nytt. När han inte koordinerar projekt ser han till att tekniken fungerar för oss alla på kontoret, alltid med ett norrländskt lugn.

Mimmi Vireberg

Kundcenter

Tjejen som med en tunga av guld alltid lyckas få konversationer att flyta och sin omgivning att le, vet hur man ska få relationer att blomstra.

Frida Ryberg

Kundcenter

Hon sitter där med sitt headset, redo att ta itu med alla utmaningar som dyker upp. Men det är inte bara kundernas problem som hon löser snabbare än man kan säga ”game over”. När hon inte navigerar genom utmanande samtal och hjälper kunder, så är hennes hemliga superkraft att ta kontrollen och med tydliga strategier nå nya nivåer på fler än ett spelplan.