Hur kan vi hjälpa dig?

Vill du komma i kontakt med oss för att samarbeta, veta mer om vad vi kan göra för dig eller kanske helt enkelt vill nå oss i ett aktivt ärende så kan du vända dig till oss via nedan formulär eller till rätt person direkt. Längre ner ser du hela Team Thylling. 

Vi är Team Thylling

Rickard W. Thyrén

VD | Delägare

Kaptenen som styr skutan framåt både på böljan den blå och kontoret. Hade dock mått bra av en kurs i ergonomi.

Henric Halling

Försäljningschef | Delägare

Kontorets ”goa gôbbe” som brinner för långvariga affärsrelationer. Slå en signal till Henke och du blir garanterat på gott humör.

Catrin Kullman

Marknadsansvarig

Handlingskraftig och drivande. Duktig på det visuella och har också fått språkets gåva. Att ha många bollar i luften må vara en uttjatad floskel, men uttrycket passar få personer bättre än denna vinnarskalle.

Julia Thyrén

Projektkoordinator

Tjejen som varit med ända sedan starten och troligtvis har störst koll av alla, eller är det påminnelselarmet om påminnelsen som är nyckeln?

Emma Litzén

Projektkoordinator

Sprallig dalkulla med öga för färg och form. Att styra många projekt på jobbet är tydligen inte tillräckligt för organisatören då hemrenoveringsprojekt är ständigt återkommande.

Julia Bjerkesjö Dahlberg

Marknadsförare

Strukturerad var ordet. Tillsammans med sin kreativa talang levererar hon alltid ett målfokuserat resultat. Likt ett kinderägg levererar hon även en och annan överraskning.

Annie Carlsson

Projektkoordinator

Floristen som får samarbeten att blomstra. Med stort engagemang håller hon alltid kunden i centrum. Det hon inte hinner på dagen fortsätter hon med i sömnen….

Tobias Holmlund

Projektkoordinator / IT

Flink på tangentbordet och aldrig feg för att testa nytt. När han inte koordinerar projekt ser han till att tekniken fungerar för oss alla på kontoret, alltid med ett norrländskt lugn.