Vill du jobba hos oss?

Vi har alla olika kompetens, och varje dag fördelar vi uppgifter mellan oss för att säkerställa rätt person på rätt plats för att nå effektivitet och bästa tänkbara kundupplevelse. Att ha roligt på jobbet är viktigt för oss alla och varje dag gör vi vårt bästa för att lyfta varandra.

Vi är olika,
till vår fördel

Vi har alla olika kompetens, och varje dag fördelar vi uppgifter mellan oss för att säkerställa rätt person på rätt plats för att nå effektivitet och bästa tänkbara kundupplevelse.

Jobba på Thylling

För att trivas på Thylling ska du gilla högt tempo och utmaningar. Eftersom grunden i vår verksamhet bygger på struktur och effektivisering bör du gilla ordning och reda. Är du en person som gärna tar kommando och pekar med hela handen när det behövs kan en roll som koordinator vara något för dig.

I takt med att vi växer så utvecklas också nya funktioner och roller. Så tycker du att det vi gör verkar spännande och känner att du har något specifikt du gärna vill bidra med välkomnar vi alltid nya kontakter.

Lediga tjänster

Spontan ansökan

Hör gärna av dig om du tycker att du skulle vara ett tillskott på något sätt eller om du vill tipsa om någon vi borde uppmärksamma. Eftersom vi befinner oss i en expansiv fas kanske något nytt finns i åtanke inom kort. 

Contact Form

Vi delar med oss

”Roligast är utrymmet som ges för att vara med och påverka. Att jag faktiskt gör skillnad och att det jag gör är en viktig del i teamet.”

Tobias

”Friheten att få ta ansvar över sin egen tid och planering samtidigt som man aldrig behöver känna sig ensam utan alltid har stöd från sina kollegor är något jag uppskattar mycket.”

Annie

”Att få jobba i ett bolag där drivet är stort med ett högt tempo och så mkt nytt som händer hela tiden är fantastiskt roligt. Extra kul att få vara med och bidra i den stora utveckling som påbörjats.”

Catrin

Vi är Team Thylling

Rickard W. Thyrén

VD | Delägare

Kaptenen som styr skutan framåt både på böljan den blå och kontoret. Hade dock mått bra av en kurs i ergonomi.

Henric Halling

Försäljningschef | Delägare

Kontorets ”goa gôbbe” som brinner för långvariga affärsrelationer. Slå en signal till Henke och du blir garanterat på gott humör.

Catrin Kullman

Marknadsansvarig

Handlingskraftig och drivande. Duktig på det visuella och har också fått språkets gåva. Att ha många bollar i luften må vara en uttjatad floskel, men uttrycket passar få personer bättre än denna vinnarskalle.

Julia Thyrén

Projektkoordinator

Tjejen som varit med ända sedan starten och troligtvis har störst koll av alla, eller är det påminnelselarmet om påminnelsen som är nyckeln?

Maria Glavell

Projektkoordinator

Låt inte det lugna första intrycket lura dig. Med längst erfarenhet av mäklarbranschen vet hon precis hur man får saker att hända och med stort hjärta får hon såväl kunder som medarbetare att må bra.

Julia Bjerkesjö Dahlberg

Marknadsförare

Strukturerad var ordet. Tillsammans med sin kreativa talang levererar hon alltid ett målfokuserat resultat. Likt ett kinderägg levererar hon även en och annan överraskning.

Tobias Holmlund

Projektkoordinator / IT

Flink på tangentbordet och aldrig feg för att testa nytt. När han inte koordinerar projekt ser han till att tekniken fungerar för oss alla på kontoret, alltid med ett norrländskt lugn.

Frida Ryberg

Kundcenter

Hon sitter där med sitt headset, redo att ta itu med alla utmaningar som dyker upp. Men det är inte bara kundernas problem som hon löser snabbare än man kan säga ”game over”. När hon inte navigerar genom utmanande samtal och hjälper kunder, så är hennes hemliga superkraft att ta kontrollen och med tydliga strategier nå nya nivåer på fler än ett spelplan.

Ante Olofsson Fredholm

Kundcenter

Ante är grabben som attackerar en samtalslista med samma intensitet som han flyger fram på racercykeln. Han tycker att samtalen med kunderna är lite som att tävla i en sprint – man måste ha koll på vägen och hålla balansen. Med sin smittsamma entusiasm rullar samtalen på och en kontakt med Ante ger dig garanterat ett leende.