Vill du jobba hos oss?

Vi har alla olika kompetens, och varje dag fördelar vi uppgifter mellan oss för att säkerställa rätt person på rätt plats för att nå effektivitet och bästa tänkbara kundupplevelse. Att ha roligt på jobbet är viktigt för oss alla och varje dag gör vi vårt bästa för att lyfta varandra.

Personalen på marknadsavdelningen - Thylling

Vi är olika,
till vår fördel

Vi har alla olika kompetens, och varje dag fördelar vi uppgifter mellan oss för att säkerställa rätt person på rätt plats för att nå effektivitet och bästa tänkbara kundupplevelse.

Jobba på Thylling

För att trivas på Thylling ska du gilla högt tempo och utmaningar. Eftersom grunden i vår verksamhet bygger på struktur och effektivisering bör du gilla ordning och reda. 

I takt med att vi växer så utvecklas också nya funktioner och roller. I dagsläget har vi roller som till exempel säljare, marknadsförare, projektledare, koordinatorer och mötesbokare. Så tycker du att det vi gör verkar spännande och känner att du har något specifikt du gärna vill bidra med välkomnar vi alltid nya kontakter.

Lediga tjänster

Spontan ansökan

Hör gärna av dig om du tycker att du skulle vara ett tillskott på något sätt eller om du vill tipsa om någon vi borde uppmärksamma. Eftersom vi befinner oss i en expansiv fas kanske något nytt finns i åtanke inom kort. 

Contact Form

Vi delar med oss

”Roligast är utrymmet som ges för att vara med och påverka. Att jag faktiskt gör skillnad och att det jag gör är en viktig del i teamet.”

Tobias

”Friheten att få ta ansvar över sin egen tid och planering samtidigt som man aldrig behöver känna sig ensam utan alltid har stöd från sina kollegor är något jag uppskattar mycket.”

Annie

”Att få jobba i ett bolag där drivet är stort med ett högt tempo och så mkt nytt som händer hela tiden är fantastiskt roligt. Extra kul att få vara med och bidra i den stora utveckling som påbörjats.”

Catrin

Vi är Team Thylling

Rickard W. Thyrén, VD och delägare på Thylling

Rickard W. Thyrén

VD | Delägare

Kaptenen som styr skutan framåt både på böljan den blå och kontoret. Hade dock mått bra av en kurs i ergonomi.

Henric Halling, Försäljningschef och delägare på Thylling

Henric Halling

Försäljningschef | Delägare

Kontorets ”goa gôbbe” som brinner för långvariga affärsrelationer. Slå en signal till Henke och du blir garanterat på gott humör.

Marknadschef på Thylling

Catrin Kullman

Marknadsansvarig

Handlingskraftig och drivande. Duktig på det visuella och har också fått språkets gåva. Att ha många bollar i luften må vara en uttjatad floskel, men uttrycket passar få personer bättre än denna vinnarskalle.

Julia Thyrén, Projektkoordinator på Thylling

Julia Thyrén

Projektkoordinator

Tjejen som varit med ända sedan starten och troligtvis har störst koll av alla, eller är det påminnelselarmet om påminnelsen som är nyckeln?

Maria Glavell, Projektkoordinator på Thylling

Maria Glavell

Projektkoordinator

Låt inte det lugna första intrycket lura dig. Med längst erfarenhet av mäklarbranschen vet hon precis hur man får saker att hända och med stort hjärta får hon såväl kunder som medarbetare att må bra.

Frida Ryberg, Kundcenter på Thylling

Frida Ryberg

Kundcenter

Hon sitter där med sitt headset, redo för alla utmaningar som dyker upp när hon navigerar genom samtal och hjälper kunder. Hennes hemliga superkraft är att ta kontrollen och med tydliga strategier nå nya nivåer på fler än ett spelplan.

Ante Olofsson Fredholm, kundcenter på Thylling

Ante Olofsson Fredholm

Kundcenter

Ante är grabben som attackerar en samtalslista med samma intensitet som han flyger fram på racercykeln. Med sin smittsamma entusiasm rullar samtalen på och en kontakt med Ante ger dig garanterat ett leende.

Fanny Danielsson, Kundcenter på Thylling

Fanny Danielsson

Kundcenter

Med Fanny på andra sidan linjen är du aldrig långt ifrån skratt. Hon är problemlösare i sin natur och med sitt ursprung från de norrländska skogarna har hon en förmåga att sprida trygghet i alla tänkbara situationer. Hon är dessutom en hejare på ölbryggeri!