Detta gör vi

Vi tillhandahåller främst förutsättningar för att kunna upprätthålla högsta möjliga kompetens i affären genom att fördela uppgifter mellan olika funktioner och kompetenser så rätt resurs är på rätt plats.
Prata med oss

Analys, Behov, Genomförande

Thyllings målsättning är att tillhandahålla högkvalitativa tjänster för verksamheter som ser utmaningar i sitt dagliga arbete. Istället för att, som en traditionell management-konsult, komma med rekommendationer på lösningar och sedan avvika så implementerar och ansvarar vi även för drift och genomförande. Här skapar vi genuina värden över tid tillsammans med er.

Att vi är ovanligt innovationsdrivna innebär även att ni som beställare alltid kan förlita er på att ni ligger i framkant. Vi säkerställer så att vi gör affärer med väl underbyggd information samtidigt som kundgruppen alltid möts av en genomarbetad och modern process som fungerar, från start till mål.

Kan ni förbättra och effektivisera ert arbetssätt? Låt oss ta reda på det och föreslå hur!

Idag finns många branscher och företag, stora som små, som kan effektivisera sin verksamhet för ökad lönsamhet och bättre kundupplevelser. Svårigheten ligger ofta i genomförandet och implementering, att göra verklighet av visionen.

Här hjälper Thylling till med kompetens och resurser, vilket skapar bättre förutsättningar och förenklar såväl implementering som löpande genomförande.

Hur ser din kundresa ut?

Hur kan den förbättras? Hur syns din verksamhet mot kunderna? Digitalisering och automation i harmoni med en effektiv resurs från Thylling skapar rätt och bättre förutsättningar.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Nyproduktion - komplett paket med kundupplevelse i fokus.

Att planera och genomföra byggnation av nya bostäder är en ganska komplex process. Speciellt om det är många olika parter inblandade, då är det lätt att man tappar kontrollen. Så utifrån behovet att förenkla för entreprenörer och mäklare har vi tagit fram en uppskattad och användarvänlig digital process som ger en bättre kundupplevelse och lönsamhet.

Jag vill veta mer