Detta gör vi

Vi tillhandahåller förutsättningar för att effektivisera din verksamhet och därmed öka din lönsamhet. Med analyser, strategier, digitala lösningar och resurser kan vi stadigt och löpande hjälpa till att driva mot dina verksamhetsmål. Rätt resurs, på rätt plats, i rätt tid.

Prata med oss
Grundarna till Thylling
Marknadschefen arbetar med en kopp kaffe bredvid

Analys, Behov, Genomförande

För dig som ser utmaningar i ert dagliga arbete är vår målsättning att erbjuda tjänster som förenklar din vardag. Genom analys kommer vi med förslag på åtgärder som ökar er effektivitet och kontroll. Det kan vara med hjälp av digitala verktyg, bättre arbetsflöden, ökad synlighet eller andra lösningar som passar just er verksamhet. Men till skillnad från många andra konsulter tar vi även ansvar för implementering, drift och genomförande. På så sätt skapar vi genuina värden och ökad lönsamhet över tid tillsammans med er.

 

Att vi är ovanligt innovationsdrivna innebär att ni som beställare alltid kan förlita er på att ni ligger i framkant. Vi gör affärer med väl underbyggd information samtidigt som kundgruppen alltid möts av en genomarbetad och modern process som fungerar, från start till mål.

Kan ni förbättra och effektivisera ert arbetssätt? Låt oss ta reda på det och föreslå hur!

Idag finns många branscher och företag, stora som små, som kan effektivisera sin verksamhet för ökad lönsamhet och bättre kundupplevelser. Genom att dra nytta av vår expertis skapar vi bättre förutsättningar för din verksamhet. Du får via Thylling tillgång till såväl kompetens, resurser och verktyg som underlättar din vardag. 

 

Vi ställer frågor om er vardag och befintlig hantering av arbetsuppgifter för att sedan sätta det i relation till er målsättning och möjligheten med alternativa tillvägagångssätt. På så sätt kan vi ge er en tydlig strategi och handlingsplan för att öka lönsamheten genom att nyttja rätt verktyg och kompetens i rätt situationer. 

Medarbetare på Thylling inom projektkoordination
Göteborg

Hur ser din kundresa ut?

Hur kan den förbättras? Hur syns din verksamhet mot kunderna? Digitalisering och automation i harmoni med en effektiv resurs från Thylling skapar rätt och bättre förutsättningar.

Kontakta oss så berättar vi mer.

Nyproduktion - en framgångsrik process

Ett exempel på en lyckad process vi arbetat fram är Fastighetsbyrån Nyproduktion. Att planera och genomföra byggnation av nya bostäder är en ganska komplex process. Speciellt om det är många olika parter inblandade, då är det lätt att man tappar kontrollen. Så utifrån behovet att förenkla för entreprenörer och mäklare har vi tagit fram en uppskattad och användarvänlig digital process för nyproduktion.

Jag vill veta mer