Nyproduktion Orangeriet Thylling - Fastighetsbyrån

Fastighets­byrån Nyproduktion

Att planera och genomföra byggnation av nya bostäder är en ganska komplex process, speciellt om det är många olika parter inblandade. Utifrån behovet att förenkla för entreprenörer och mäklare har vi därför tagit fram en effektiv och användarvänlig digital process tillsammans med Fastighetsbyrån. Vår struktur för nyproduktion är en mycket uppskattad process som visat sig ge både en bättre kundupplevelse och ökad lönsamhet.

Läs mer om några av de delar som ingår i vår process här nedan och ta gärna kontakt med oss redan när du funderar på att ta dig an ett nytt projekt för ett skräddarsytt förslag.

1/

Projektledning

Hos oss är projektledning inte bara en grundläggande del av vår process, utan en nyckel till att hjälpa dig att skapa ett framgångsrikt byggprojekt. Vi är motorn som håller projektet i rörelse och ser till att varje delmoment utförs effektivt enligt upprättad tidplan, vilket ger din nyproduktion fart utan att du behöver jaga på. Varje byggprojekt är unikt, men med vår beprövade process kan vi dra centrala fördelar och kombinera det med lokala anpassningar för ett bättre resultat och lönsammare projekt.

Bild på en skärm som visar ett projekts tidslinje på Thylling
Monday, Smidigt verktyg för ett strukturerat arbete.
2/

Paketering

Vårt team är innovativt och strävar alltid efter att erbjuda de senaste och bästa lösningarna för att hålla din verksamhet konkurrenskraftig och framstående. Vi har skapat en omfattande tjänstepaketering för att göra det enkelt för dig, så att du slipper flera olika kontaktvägar och relationer att hålla koll på.

Oavsett om du delvis har egna resurser eller behov av ett komplett stöd, kan vi leverera de tjänster och den service som du behöver för ett lyckat projekt. Här nedan är några av de delar vi paketerar i vårt nyproduktionskoncept:

 • Analys
 • Strategier
 • Renderingar
 • Bostadsväljare
 • Grafisk profil
 • Projektwebb
 • Mäklare

 

Orangeriet prestige - nyproduktion Thylling
Bostadsväljare tittar på webb om Nyproduktion
3/

Synlighet

I dagens marknad är synlighet nyckeln till framgång och marknadsföring själva kraften som driver förutsättningar för försäljning. Av den anledningen är det avgörande att ha en partner som inte bara förstår principerna, utan som också har kompetensen att genomföra dem på ett bra sätt.

Genom att använda beprövade metoder och nyttja erfarenheter från hundratals liknande projekt arbetar vi för att innovativt maximera din synlighet. Våra marknadsföringsstrategier är inriktade på att skapa engagemang, bygga förtroende och driva relationerna mot försäljning. Varje insats vi gör är noga övervakad och analyserad för att säkerställa ett högt värde för varje spenderad krona. Kanalerna som nyttjas styrs givetvis av målgrupp och målsättningar, men sociala medier är idag en prioriterad kanal. Även hemsida, tryckt material till byggplatsen samt försäljningsbroschyr är några delar som vi tillhandahåller och ser bidrar till att leverera en maximal kundupplevelse. I vårt arbete med synlighet ingår bl.a.:

 • Strategi & analys
 • Mediaval & bokningar
 • Digital produktion/annonsering
 • Säljmaterial: broschyr, vepa, byggskylt m.m.
 • Nyhetsbrev

 

Telefon med en annons från fastighetsbyråns nyproduktion No.17
Nyproduktions projektet Sollyckan