Medarbetare på Thylling som arbetar vid datorn
2 december 2022

Thylling får förtroende att utveckla kundcenter

Thylling har, efter att ha uppmärksammat en möjlighet att stärka Fastighetsbyråns kundvård, presenterat ett förslag på att utveckla, driva och stärka hanteringen inom detta område. Genom sin unika leveransmetod och struktur fick Thylling förtroendet att ta detta uppdrag vidare för att utveckla och över tid stärka Fastighetsbyråns hantering av kundcenter.

Tjänsten kommer levereras från Göteborg till hela kedjan, vilket gör att bolaget fortsätter växa, nu för första gången utanför nyproduktionsaffären.

Detta är ett naturligt steg för oss på Thylling. Vi är redan väl integrerade i Fastighetsbyråns affär och processer och med detta tillägg kommer vi nu kunna öka vår leverans till våra kunder och på så vis låta verksamheten växa ytterligare. Tjänsten är effektivt utformad för att möta marknadens behov och går helt i linje med vår övriga tjänsteleverans vilket ger flera synergieffekter. Intresset från Fastighetsbyråns lokala kontor har varit väldigt stort och vi ser fram emot stundande uppstart.

Henric Halling, Försäljningschef

Då intresse och behov är stort runtom i landet påbörjas nu rekrytering och affärsområdet ska lanseras strax efter årsskiftet.

Tillbaka