Serneke tar hjälp av Thyllings expertis för karlatornet
14 februari 2024

Serneke tar hjälp av Thyllings expertis för Karlatornet

Thylling får förtroende att leverera struktur och vägledning i målet att, tillsammans med Fastighetsbyrån, förmedla de nya bostäderna i Göteborgs nya landmärke Karlatornet.

Många har redan flyttat in i sina nya bostäder i det ståtliga tornet som i folkmun även benämns som blixtlåset. Men det är fortfarande flertalet bostäder kvar att förmedla. Vi har nu tillsammans med Serneke och Fastighetsbyrån utarbetat en anpassad leveransmetod där vi drar nytta av hela projektplattformen som vi på Thylling erbjuder. Unikt för projektet är att vi även hanterar det första samtalet med samtliga intressenter och på så sätt kvalificerar kunderna inför mäklarkontakten. Det innebär att vi säkerställer rätt förutsättningar inför bl.a. visningar vilket bidrar till ökad effekt och en mer kvalitativ fördelning av kompetens.

Med leveransen innanför samma väggar kan vår marknadsavdelning snabbt och på daglig basis optimera kundupplevelsen genom att se över budskap och förtydliga såväl annonsering som försäljningsflödet.Thylling levererar: Projektledning, First Contact och Marknadskampanjer

Vill du läsa mer om Karlatornet? Besök projektsidan

Tillbaka