Nyproduktion ett vardagsrum och kök
24 januari 2024

Resona väljer Fastighetsbyrån Nyproduktion

Fastighetsbyrån Nyproduktion fick, i mitten av december, äran att överta uppdraget att förmedla brf Äventyret i Järvastaden och har redan 5 tecknade avtal i en utmanande marknad! 

Thylling, tillsammans med Fastighetsbyrån Solna, aktiverade omgående arbetet med vår marknadsledande försäljningsprocess när Resona överlät uppdraget att förmedla brf Äventyret. Efter en analys av projektet tog vi fram en skräddarsydd marknadsstrategi med fokus på kundupplevelse. 

Genom att kanalisera energin in i en tydlig strategi och plan har vi fått en effektiv start. Varje part vet tydligt vad den förväntas genomföra och bidra med vid angiven tidpunkt vilket också gör att energin bibehålls och läggs på rätt aktion. 

Thylling har i linje med marknadsstrategin aktiverat kampanjer som driver nya kontakter och intressenter. Mäklarna har i och med det helt kunnat fokusera på dialoger med intressenter för att skapa relationer och inbringa trygghet för att skapa en positiv kundupplevelse som driver mot försäljning.  

Som en del i strategin att alla ska få en trygg köpupplevelse inredde Resona ett showroom hos Fastighetsbyrån för möjligheten att se och känna på material och design. En uppskattad detalj i samarbetet som förenklar och förbättrar resultatet för alla parter.  

Arbetet med vår process och strategi har gett goda resultat i en minst sagt utmanande tid. Stolt kan vi därmed meddela att vi redan förmedlat 5 nya bostäder under årsskiftet och ser fram emot ytterligare resultat i vårt fortsatta samarbete.   

Tillbaka