Svenska Boställen x Thylling, projekt Tallstigen
24 maj 2024

Att vi driver genomförande ger återkommande förtroende

Vi är glada att kunna berätta att vi har påbörjat ett nytt samarbete med Svenska Boställen. Vi har tidigare haft nöjet att arbeta med dem i andra projekt och nu tar vi upp samarbetet igen med flera nya projekt som bland annat Kvarteret Tallstigen i Karlstad och Svanebacke på Orust.

Svenska Boställen har en lång historia av att leverera högkvalitativa bostadsprojekt. Bakom företaget står tre väletablerade aktörer, varav en är arkitektfirman Krook & Tjäder som är känd för sina smarta planlösningar och fina genomtänkta gestaltningar.

Den målbilden är en av anledningarna till att vi på Thylling fått förtroende att vara med och driva fler projekt. Vår arbetsprocess är skräddarsydd för att säkerställa att varje aspekt av projekten genomförs enligt förväntan. Genom vår expertis och innovativa tillvägagångssätt säkerställer vi att Svenska Boställens vision förverkligas samt garanterar en trygg leverans inom tidsplanen.

Vi är måna om att bygga hus som vi kan vara stolta över, även många år efter inflytten. Att följa kunderna från köp till en fungerande BRF-förening är något vi anser är väldigt viktigt. Därför är vi trygga i att Thylling är rätt partner i våra projekt för att säkerställa en lyckad försäljningsprocess.

Anders Pelldén, Svenska Boställen.

Som nästa steg i processen pågår nu förberedelser för att Fastighetsbyrån lokalt ska ta sig an uppdraget att förmedla bostäderna. Vi ser fram emot att arbeta nära Svenska Boställen för att förverkliga deras olika projekt och skapa köpupplevelser som är spännande, smidiga och sist men inte minst uppskattade av de nya bostadsägarna.

Tillbaka