Vi är länken mellan dig och dina mål

Idag finns många branscher och företag, stora som små, som kan effektivisera sin verksamhet för ökad lönsamhet och bättre kundupplevelser.
Upptäck Thylling
Careers

Analys, Behov, Genomförande

Vi tillhandahåller främst förutsättningar för att kunna upprätthålla högsta möjliga kompetens i affären genom att fördela uppgifter mellan olika funktioner och kompetenser så rätt resurs är på rätt plats.

Ta reda på mer

Nyproduktion - komplett paket med kundupplevelse i fokus.

Att planera och genomföra byggnation av nya bostäder är en ganska komplex process. Speciellt om det är många olika parter inblandade, då är det lätt att man tappar kontrollen. Så utifrån behovet att förenkla för entreprenörer och mäklare har vi tagit fram en uppskattad och användarvänlig digital process som ger en bättre kundupplevelse och lönsamhet.

Ta reda på mer
Careers

Vi är länken mellan dig och dina mål

Redan 2015 påbörjade grundaren Rickard Thyrén det arbete som idag är kärnan av Thyllings verksamhet. Ett starkt behov av effektivisering och stora möjligheter till bättre lönsamhet inom nyproduktion var det frö som började gro.

Urval av våra projekt

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Quod qui blanditiis totam fugiat soluta quidem nesciunt dolorem! Sunt, iusto ipsa!

Slättö

Se case

Sveaviken

Se case

Riksbyggen

Se case

Senaste nytt

Se vart vår resa för oss