Välkommen till Park 36

Ett modernt boende i centrala Mölndal

Klicka här

OM PROJEKTET

På en fastighet mitt i Mölndals centrum planeras just nu tolv välplanerade och högklassiga bostadsrätter – varav fyra är etagelägenheter. Projektet är genomtänkt in i minsta detalj för att erbjuda exklusiva, nyproducerade lägenheter med låga månadsavgifter. Föreningen kommer att erbjuda tolv lägenheter samt fyra p-platser.

Inflyttning sker preliminärt kvartal tre 2021.

Projektet utvecklas av Jape AB. Arkitekturen är signerad Semrén & Månsson, som exempelvis tagit fram en stadsbyggnadsvision för området mellan Nya Ullevi och Svenska Mässan, det så kallade evenemangsområdet, samt ritat stora delar av Nya Hovås och Danska Vägen.

Det här är ett fastighetsprojekt som skiljer sig från mängden och präglas av nytänk, kvalitet och modern design. Vid första anblicken slås man av den levande fasaden med träribbor i olika mått och ett härligt djup. Entrén till huset har högt i tak med trendig belysning, inslag av terrazzo, dörrar och postfack i svart och svarta läderlindade smidesräcken i trapphuset.

Hiss finns självklart också. Bostäderna kommer att vara utrustade med elektroniska lås och tillval kommer att kunna göras för att få sin egen personliga touch. Samtliga lägenheter levereras med vita väggar och ett vitoljat askgolv. Smakfullt inredda badrum med vitt kakel, terrazzo på golv, golvvärme och vädringsfönster. Respektive bostad får ett modernt kök trevliga lösningar och släta fronter. Samtliga får dessutom egen balkong eller uteplats.

Fastigheten värms upp av fjärrvärme, har FTX-ventilation och vattenburen värme via radiatorer. Vissa lägenheter kommer att kunna upplåtas även till juridisk person. I trädgården kommer det att anläggas en gemensam uteplats.

LÄGENHETSTYPERNA

Penthouse

New York-inspirerade loftvåningar på våning två och tre med entréplan utformad som sällskapsdel och övre plan som loft och förvaring.  Övervåningen kommer delvis att ha öppet ner mot vardagsrummet på entréplan för bästa ljusinsläpp samt rymlig takkupa och takfönster.

Balkonglägenheter

Rymliga ettor en trappa upp om 35 med en mycket trevlig planlösning. Platsbyggd sovavdelning för dubbelsäng med inbyggd förvaring och gardinskenor i taket för möjligheten att avskärma sovdelen från sällskapsytor. Takhöjd här är 2,50 m och balkong går runt husgaveln så att man får chans att maxa soltimmarna.

Trädgårdslägenhet typ 1:

Dessa välplanerade ettor i markplan om 25 kvm har allt som behövs för en fungerande vardag. Välutrustat kök, badrum med tvätt- och torkmaskin samt avhängning och förvaring i hall. Luftig känsla i lägenheten tack var takhöjden på hela 2,90 m. Trevlig uteplats med trädgårdsplattor i sten kommer att finnas för sommarkvällarna.

Trädgårdslägenhet typ 2

Rymliga ettor i markplan om 35 med en mycket trevlig planlösning. Platsbyggd sovavdelning för dubbelsäng med inbyggd förvaring och möjlighet till gardinskenor i taket för möjligheten att avskärma sovdelen från sällskapsytor. Takhöjd även här 2,90 m och uteplats med trädgårdsplattor i sten.

 

 

 

PROCESS och information

Föreningen och området 

BRF Park 36 är en äkta förening, vilket uppskattas av den som vill ha ett långsiktigt tryggt ekonomiskt boende.

Fastigheten har FTX-ventilation och uppvärmning via fjärrvärme samt fiberanslutning. Till parkering finns fyra asfalterade parkeringsplatser. Platser går också att hyra i området, utomhus för 500 kr / mån, inomhus för 1000 kr / mån. Er nya adress ligger mitt i centrum med en levande stadsbild. I Mölndal samsas vackra sekelskiftesvillor med nybyggda flerbostadshus och här är det enkelt att leva och bo – oavsett ålder och intressen. 

Ni får bland annat nära till naturreservat, friluftsaktivitet, skolor, förskolor och service. Dessutom ges goda kommunikationer för den som pendlar till exempelvis Göteborg och Kungsbacka. Sist men inte minst så är området expansivt och blir mer och mer eftertraktat i takt med att staden växer. 

Detta gör bostäder i Mölndal till en bra investering för framtiden. Tag chansen att flytta in i en unik, ny lägenhet med ett supercentralt läge! 

Hur går försäljningsprocessen till?  

Om du är intresserad av Park 36 så ber vi er att fylla i en intresseanmälan alternativt kontakta Fastighetsbyrån Mölndal och ansvarig mäklare direkt, kontaktuppgifter finner ni längst ner på denna sidan. Ni kommer bli registrerade som intressent och kommer att hållas uppdaterade om hur försäljningen går till.

Ju tidigare du registrerar dig, desto större valmöjlighet har du när du ska välja bostad. Intresseanmälan innebär inte att du förbinder dig till något och du kan när som helst tacka nej. När vi har hittat rätt bostad för dig påbörjas avtalsprocessen, den ser ut enligt nedan

1. Förhandsavtal

Förhandsavtalet är bindande och tecknas mellan bostadsrättsföreningen och de enskilda medlemmarna när kostnadskalkylen är registrerad och intygsgiven. 10% i handpenning erlägges.

2. Upplåtelseavtal

Upplåtelseavtalet bygger på bostadsrättsföreningens ekonomiska plan. Av Boverket godkända intygsgivare har granskat planen och intygar att planen vilar på tillförlitliga grunder. När Bolagsverket registrerat den ekonomiska planen upprättas ett upplåtelseavtal mellan dig och bostadsrättsföreningen och du blir medlem i bostadsrättsföreningen. Innan föreningen skriver under upplåtelseavtalet ska den pröva om du kan godtas som medlem i föreningen. Prövningen är en kontroll av din ekonomi och allmänna betalningsförmåga.

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄMNA DIN INTRESSEANMÄLAN

Patrik Teply

Patrik Teply

Fastighetsbyrån Mölndal

Ansvarig mäklare

070-420 49 90

Skicka e-post