Ledig tjänst

Kreativ kommunikatör

Vill du jobba i ett härligt team och tillhandahålla effektiv kommunikation? Tycker du det är lockande att få vara kreativ och producera content? Då har vi ett uppdrag för dig!

Om tjänsten

Vårt behov – din möjlighet

Just nu bygger vi upp vår marknadsavdelning där stor del av arbetet består av att hjälpa våra kunder att synas och bygga relationer på rätt sätt. I takt med vår expansion växer nya behov och roller fram. Vi ser framåt att rollen med uppgiften att planera och genomföra aktiviteter i kundernas sociala kanaler, primärt facebook och instagram kommer vara ett prioriterat tillskott. Men eftersom behoven och de lokala marknaderna skiljer sig åt och vi är ett team kommer även annan typ av produktion kunna vara aktuell.

I rollen kommer du agera rådgivare, planera marknadsaktiviteter, skapa innehåll och annonser för våra kunders räkning. Tillsammans med kollegor på marknadsavdelningen skapar vi även innehåll och material för att marknadsföra Thylling i olika sammanhang på ett innovativt och inspirerande sätt. Därför är en kreativ förmåga och initiativtagande inställning egenskaper vi värdesätter högt.

Eftersom arbetet kommer vara av varierande karaktär är du inte rädd för att hugga i där det behövs och hoppa rakt in i matchen. Du vill förstå och frågar – men vill även ta egna initiativ för att hjälpa teamet framåt. Du behärskar svenska väl i såväl tal som skrift och har förmåga att kommunicera serviceinriktat gentemot kunder. Då vi även arbetar med projekt utomlands är goda kunskaper inom engelska en merit.

Vi söker dig som

  • Har ett genuint intresse för kommunikation & marknadsföring.
  • Vågar vara kreativ och tänka nytt.
  • Gillar att ha struktur i ditt arbete.
  • Gillar att jobba i team.
  • Gillar att jobba i ett högt tempo.
  • Goda kunskaper i Creative Suite.
  • Erfarenhet av att hantera sociala media, organiskt och betald.
  • Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av videoproduktion.
  • Det är kul om du har intresse och viss kunskap kring mäklarbranschen, men absolut inget krav.

Om Thylling

På Thylling är vi ett team. Våra värderingar är viktiga och ska spegla en positiv och utvecklande arbetsplats. Vår målsättning är att tillhandahålla högkvalitativa tjänster för verksamheter som ser utmaningar i sitt dagliga arbete. Till skillnad från traditionella management-konsulter driver vi rekommendationerna hela vägen inklusive genomförande. Här skapar vi genuina värden över tid tillsammans med våra kunder.

 

Ansök

Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret och bifoga CV med en kort beskrivning av dig själv.
Lediga tjänster
Placering
Eriksbergskajen, Göteborg
Anställningsform
Omfattning
Lön & Villkor
Sista ansökningsdag
Tillbaka