Välkommen till Park 36

 

Om projektet

På en fastighet mitt i Mölndals centrum planeras just nu tolv välplanerade och högklassiga bostadsrätter – varav fyra är etagelägenheter. 

Projektet är genomtänkt in i minsta detalj för att erbjuda exklusiva, nyproducerade lägenheter med låga månadsavgifter. Inflyttning sker preliminärt kvartal tre 2021. Föreningen kommer att erbjuda tolv lägenheter samt fyra p-platser. 

Projektet utvecklas av Jape AB. Arkitekturen är signerad Semrén & Månsson, som exempelvis tagit fram en stadsbyggnadsvision för området mellan Nya Ullevi och Svenska Mässan, det så kallade evenemangsområdet, samt ritat stora delar av Nya Hovås och Danska Vägen. 

Det här är ett fastighetsprojekt som skiljer sig från mängden och präglas av nytänk, kvalitet och modern design. Vid första anblicken slås man av den levande fasaden med träribbor i olika mått och ett härligt djup. Entrén till huset har högt i tak med trendig belysning, inslag av terrazzo, dörrar och postfack i svart och svarta läderlindade smidesräcken i trapphuset. 

Hiss finns självklart också. Bostäderna kommer att vara utrustade med elektroniska lås och tillval kommer att kunna göras för att få sin egen personliga touch. Samtliga lägenheter levereras med vita väggar och ett vitoljat askgolv. Smakfullt inredda badrum med vitt kakel, terrazzo på golv, golvvärme och vädringsfönster. 

Respektive bostad får ett modernt kök trevliga lösningar och släta fronter. Samtliga får dessutom egen balkong eller uteplats. Fastigheten värms upp av fjärrvärme, har FTX-ventilation och vattenburen värme via radiatorer. Vissa lägenheter kommer att kunna upplåtas även till juridisk person.

I trädgården kommer det att anläggas en gemensam uteplats. Låt oss nu presentera de lägenhetstyper som finns tillgängliga:

Lägenhetstyper - Park 36

Penthouse – New York-inspirerade loftvåningar på våning två och tre med entréplan utformad som sällskapsdel och övre plan som sovrum och kontor/allrum. Övervåningen kommer delvis att ha öppet ner mot vardagsrummet på entréplan för bästa ljusinsläpp samt rymlig takkupa och takfönster. Total golvyta i lägenheterna kommer att vara ca 62 kvm. 

Balkonglägenheter – Rymliga ettor en trappa upp om 35 med en mycket trevlig planlösning. Platsbyggd sovavdelning för dubbelsäng med inbyggd förvaring och gardinskenor i taket för möjligheten att avskärma sovdelen från sällskapsytor. Takhöjd här är 2,50 m och balkong går runt husgaveln så att man får chans att maxa soltimmarna.

Trädgårdslägenhet typ 1 – Dessa välplanerade ettor i markplan om 25 kvm har allt som behövs för en fungerande vardag. Välutrustat kök, badrum med tvätt- och torkmaskin samt avhängning och förvaring i hall. Luftig känsla i lägenheten tack var takhöjden på hela 2,90 m. Trevlig uteplats med trädgårdsplattor i sten kommer att finnas för sommarkvällarna.

Trädgårdslägenhet typ 2 – Rymliga ettor i markplan om 35 med en mycket trevlig planlösning. Platsbyggd sovavdelning för dubbelsäng med inbyggd förvaring och möjlighet till gardinskenor i taket för möjligheten att avskärma sovdelen från sällskapsytor. Takhöjd även här 2,90 m och uteplats med trädgårdsplattor i sten.

 

Exklusiv partner till

Kontaktuppgifter 

Topasgatan 1
421 48 Göteborg

031-141599

contact@thylling.se

Skicka ett meddelande